Πίσω από κάθε φορτίο βλέπουμε ανθρώπους, δυνατότητες και ευκαιρίες

Εταιρία

Σχετικά με εμάς

 

 

Η ARKAS LOGISTICS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαμεταφορών συνδέοντας προορισμούς ανά την υφήλιο. Συνδυάζουμε την φερεγγυότητα των κορυφαίων ναυτιλιακών,οδικών και αεροπορικών εταιρειών με την ευελιξία και την ταχεία ανταποκριτικότητα ενός ανεξάρτητου πράκτορα. Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες Logistics για την σύγχρονη επιχείρηση, με τεχνολογική ακρίβεια και αμεσότητα, άρτια και συνεχή ενημέρωση με ανθρώπινο πρόσωπο σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής  αλυσίδας. Μέσα από τη βέλτιστη σχέση κόστους – ποιότητας και την κατανόηση των αναγκών του συνεργάτη μας, ανοίγουμε τον καλύτερο δρόμο για κάθε προορισμό.

 Η Αποστολή μας

Να διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τα φορτία των συνεργατών μας, προσφέροντας πάντα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών & ασφάλεια σε όλα τα στάδια της μεταφοράς ενός φορτίου. Μέσω ενός τοπικού και διεθνούς δικτύου επιλεγμένων συνεργατών και ανταποκριτών συνδέουμε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και την Ελλάδα με τον υπόλοιπο κόσμο. Με γραφεία σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη διασφαλίζουμε την άμεση εξυπηρέτηση σας.

 Ο σκοπός μας

Μέλημα της Arkas Logistics είναι να παρέχει, μέσω των εργαζομένων της, επικαιροποιημένη και σωστή πληροφόρηση σε όλα τα στάδια της μεταφοράς ενός φορτίου. Να σας προσφέρουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις για τη μεταφορά και αποθήκευση του φορτίου σας, κατανοώντας τις ανάγκες σας και τηρώντας τις συμφωνίες μας. Ο κεντρικός σκοπός μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαμεταφορών που εγγυώνται το άρτιο αποτέλεσμα.

Το Όραμά μας

Δεσμευόμαστε, μέσα από τη συνεχή εξέλιξη των εργαζόμενων μας, να λειτουργούμε συλλογικά και υπεύθυνα για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη σας και να υποστηρίζουμε σταθερά και με συνέπεια την επίτευξη των στόχων σας.

Οι Αξίες μας

  • Λειτουργούμε πάντα με επίκεντρο τους συνεργάτες μας 
  • Δημιουργούμε συνεργασίες με πολλαπλά οφέλη για τους συνεργάτες μας, συμβάλλοντας στην κερδοφόρα ανάπτυξη τους
  • Εστιάζουμε στην διατήρηση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών μας
  • Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης που λαμβάνουν οι συνεργάτες μας από την εταιρία μας, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας
  • Επενδύουμε στην τεχνολογία και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ανθρώπων μας 
  • Δημιουργούμε υπεύθυνα ένα αξιοκρατικό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες εξέλιξής χωρίς διακρίσεις
  • Διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με απόλυτο σεβασμό και και εναρμονιζόμαστε πλήρως με τον ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)
  • Συμβάλλουμε στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων, επιλέγοντας φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και εξοπλισμό για τις εγκαταστάσεις μας.

Υποστήριξη

Σχετικές Λήψεις

Corporate Profile

Περισσότερα για την Εταιρία

AΡΚΑΣ Logistics

Γραφείο Πειραιά

Γραφείο Θεσσαλονίκης

Τοποθεσίες Ομίλου

Αξιολόγηση Εταιρίας

Υπηρεσίες

Μεταφορά

Υπηρεσίες Logistics

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Ποιοτικός έλεγχος  

Εταιρία

Σχετικά

Οι άνθρωποι μας

Ιστορία

Σταδιοδρομία 

Υποστήριξη

Αρχείο λήψεων

Χρίσιμοι σύνδεσμοι

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνία

Certificate 1

Certificate 2

Certificate 3

© 2020 – Arkas Logistics

Όροι χρήσης

Πολιτική απορρήτου

Designed by SEEN