Πίσω από κάθε φορτίο βλέπουμε ανθρώπους, δυνατότητες και ευκαιρίες

Εταιρία

Σταδιοδρομία

 

 

Η εταιρεία

H ARKAS Logistics δραστηριοποιείται στον απαιτητικό κλάδο των Logistics με έδρα τον Πειραιά και αποτελεί μέλος του διεθνούς Ομίλου ARKAS Holding SA. Είμαστε μια πελατοκεντρική από την ίδρυσή της εταιρία και η επιτυχία μας στηρίζεται στην ικανότητα μας να προσαρμόζουμε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ο κλάδος

Οι διαμεταφορές είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος χώρος με πολυάριθμες προκλήσεις. Η αποστολή μας είναι να γεφυρώνουμε αποστάσεις, πράγμα που απαιτεί διευρυμένη προοπτική, υψηλά στάνταρ και συντονισμό με τις ταχύτητες ενός κόσμου σε διαρκή κίνηση. Για την επιτυχία στον κλάδο των Μεταφορών και Logistics, η ομαδικότητα έχει πρωταρχική σημασία και αφορά εξίσου εργαζόμενους και συνεργάτες. Η ομαλή σύμπραξή τους διασφαλίζει την ανάπτυξη μιας εταιρείας.

Τι προσφέρουμε

Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον που προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης μέσα σε μια σύγχρονη εταιρία. Επενδύουμε στην εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων μας, εξασφαλίζοντας την υποστήριξή τους μέσω της χρήσης κορυφαίου τεχνολογικού εξοπλισμού. Είμαστε μια επιχείρηση στραμμένη στο μέλλον που σέβεται τον άνθρωπο και στοχεύει στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Τι αναζητούμε

Επιλέγουμε ικανά άτομα που μπορούν να εξισορροπήσουν τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό με την ανθρώπινη διάσταση και την ομαδικότητα. Αναζητούμε επαγγελματίες που έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις  προκλήσεις και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσαρμοστικότητα, την συναδελφικότητα, την υπευθυνότητα, την συνέπεια και την δυνατότητα να αντλείτε ικανοποίηση από την εργασία σας.

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη της ARKAS Logistics, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Υποστήριξη

Σχετικές Λήψεις

Corporate Profile

Περισσότερα για την Εταιρία

AΡΚΑΣ Logistics

Γραφείο Πειραιά

Γραφείο Θεσσαλονίκης

Τοποθεσίες Ομίλου

Αξιολόγηση Εταιρίας

Υπηρεσίες

Μεταφορά

Υπηρεσίες Logistics

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Ποιοτικός έλεγχος  

Εταιρία

Σχετικά

Οι άνθρωποι μας

Ιστορία

Σταδιοδρομία 

Υποστήριξη

Αρχείο λήψεων

Χρίσιμοι σύνδεσμοι

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνία

Certificate 1

Certificate 2

Certificate 3

© 2020 – Arkas Logistics

Όροι χρήσης

Πολιτική απορρήτου

Designed by SEEN