Πίσω από κάθε φορτίο βλέπουμε ανθρώπους, δυνατότητες και ευκαιρίες

Εταιρία

Οι άνθρωποί μας

 

 

Στην ARKAS Logistics, στόχος μας είναι να χτίσουμε αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες γύρω από δύο κεντρικούς άξονες. Λειτουργούμε με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα που αποτελούν δομικές αξίες για την επιτυχία, τόσο δική μας όσο και των συνεργατών μας. Παράλληλα επιδιώκουμε την συνεχή εξέλιξη, επενδύοντας στρατηγικά και σεβόμενοι πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα. Με γνώμονα αυτές τις αξίες, παρέχουμε ποιοτική και πελατοκεντρική εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας.

Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό

Η ARKAS Logistics επενδύει στην δημιουργία και την συντήρηση ενός υγιούς επαγγελματικού περιβάλλοντος και ενός παραγωγικού εργασιακού κλίματος. Σε αυτή την κατεύθυνση, αξιοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογίες αιχμής και εξασφαλίζουμε ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στους εργαζομένους μας. Στοχεύουμε σε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο, ικανοί άνθρωποι, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της εταιρείας.

 Οι εργαζόμενοι

Οι άνθρωποι της ARKAS Logistics χαρακτηρίζονται από την ικανότητα τους, το ομαδικό τους πνεύμα και τον σεβασμό στο αντικείμενο τους. Συνεισφέρουν την εμπειρία, τις γνώσεις, τον ενθουσιασμό, την κατανόηση, τις ιδέες και την ακούραστη προσπάθεια που κινεί την εταιρία. Η ομάδα μας στελεχώνεται από αξιόλογους επαγγελματίες με ευρεία γνώση της αγοράς και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πελάτης.

Η εξειδίκευσή μας συνδυάζεται με την δυνατότητα μας να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Για αυτό τον λόγο ενημερωνόμαστε πάντα για τις εξελίξεις στον κλάδο και ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Στην ARKAS Logistics, η αποδεδειγμένη εμπειρία μας επιτρέπει να συντονιζόμαστε με τις εξελίξεις και να είμαστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί.

Υποστήριξη

Σχετικές Λήψεις

Corporate Profile

Περισσότερα για την Εταιρία

AΡΚΑΣ Logistics

Γραφείο Πειραιά

Γραφείο Θεσσαλονίκης

Τοποθεσίες Ομίλου

Αξιολόγηση Εταιρίας

Υπηρεσίες

Μεταφορά

Υπηρεσίες Logistics

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Ποιοτικός έλεγχος  

Εταιρία

Σχετικά

Οι άνθρωποι μας

Ιστορία

Σταδιοδρομία 

Υποστήριξη

Αρχείο λήψεων

Χρίσιμοι σύνδεσμοι

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνία

Certificate 1

Certificate 2

Certificate 3

© 2020 – Arkas Logistics

Όροι χρήσης

Πολιτική απορρήτου

Designed by SEEN